Aanbouw woning

Aanbouw aan uw woning? Kies voor Bouwbedrijf Oskam in Bodegraven

Wilt u een groter woonoppervlak? Kies voor een aanbouw aan uw woning. Bouwbedrijf Oskam is een bekend bouwbedrijf dat gevestigd is in Bodegraven. Wij hebben ervaring in het bouwen van een aanbouw aan uw woning. Ons werkgebied is voornamelijk in het midden van het land. Wij hebben aanbouwen gebouwd in plaatsen als: 

  • Alphen a/d Rijn
  • Bodegraven
  • Gouda
  • Woerden
  • Zwammerdam
  • En nog vele andere plaatsen in Nederland

Onze ervaren werknemers wonen veelal in het midden van het land. Zij kennen de huizen en wonen dichtbij u. Het betekent dat wij snel en beter werk afleveren doordat wij bekend zijn in de regio, met de omgeving en de huizen. 

Kies voor Bouwbedrijf Oskam voor het bouwen van een aanbouw

Een aanbouw, uitbouw of zelfs een opbouw van uw woning, vergroot uw woongenot letterlijk en figuurlijk. Soms heeft een huis of pand net niet genoeg ruimte voor een mooie loungeplek of kantoor. Het is op te lossen met een aanbouw aan uw woning. Bouwbedrijf Oskam realiseert voor u de praktische kanten van de aanbouw. 

Wilt u een aanbouw van Bouwbedrijf Oskam, dan betekent dit dat wij eerst in gesprek gaan met u. Daarin worden uw wensen en budget besproken. Wij geven advies en zetten een bouwplan op van de aanbouw van de woning. 

Bouwbedrijf Oskam garandeert u een aanbouw van kwaliteit 

Wij garanderen u een goed resultaat. Er worden hoge eisen gesteld aan zowel de werkwijze als aan het eindproduct. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u een aanbouw van kwaliteit krijgt waar u tevreden mee bent. Bouwbedrijf Oskam is VCS gecertificeerd en heeft vele vakbekwame werknemers in dienst die de aanbouw van uw woning realiseren. Bent u benieuwd welke certificeringen wij nog meer hebben? Bekijk deze pagina (/certificering.html#anchor ) voor al onze certificeringen. 

Het is mogelijk om direct een offerte bij ons aan te vragen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of vraag een terugbelverzoek aan.

Maak a.u.b. uw keuze:

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Aanbouw - Bouwbedrijf Oskam
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk