Lisse

Aanbouw aan uw woning in Lisse of omgeving laten plaatsen?

Is een aanbouw aan uw huidige woning in Lisse een wens? Mischien omdat de woning te klein geworden is door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding? Wilt u graag een extra kamer om in te richten als kantoor? Of droomt u van een grotere woonkamer? Het in Bodegraven gevestigde bouwbedrijf Oskam is een gespecialiseerd bouwbedrijf dat uw wensen kan realiseren met een aanbouw in de buurt van Lisse. Doordat wij al sinds 1980 bezig zijn met verschillende facetten binnen de bouw weten wij als geen ander waar een aanbouw in Lisse en omgeving aan moet voldoen. We hebben ervaring, zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en zetten de hoogwaardige ambachtelijke technieken in. Ons team heeft al voor vele klanten een aanbouw in de buurt van Lisse weten te realiseren. Graag zorgen we er ook voor dat u binnen een aantal dagen groter woont. Naast groter wonen zorgen wij met een aanbouw in de buurt van Lisse voor meer licht in huis, waardevermeerdering van uw woning en meer vierkante meters. Dat allemaal zonder te hoeven verhuizen. Een aanbouw laten bouwen in de buurt van Lisse bespaart u immers kosten van een grote verhuizing.

Stappenplan aanbouw Lisse

Wanneer u graag een aanbouw wilt in de buurt van Lisse zijn wij u graag van dienst. Allereerst komen wij graag langs voor een oriënterend gesprek en lichten u de mogelijkheden van een aanbouw in Lisse en omgeving toe. Uw wensen staan uiteraard centraal zodat wij hierop kunnen inspelen met vakkundig advies. Vervolgens zullen we een helder en eerlijk bouwplan opstellen voor de aanbouw in de buurt van Lisse. Zodra u het eens bent met ons voorstel zullen we de aanbouw in Lisse en omgeving geheel naar wens bouwen. Na de afwerking en oplevering kunt u jarenlang genieten van een ruimere woning. Maak vandaag nog een afspraak met ons! 

Eisen aanbouw Lisse

Als deskundig bouwbedrijf stelt Oskam hoge eisen aan de werkwijze en het eindproduct. Wij garanderen u dan ook altijd een goed resultaat. Tevens geven wij garantie op een aanbouw in de buurt van Lisse en passende onderhoudstips. Indien u zelf geen tijd of zin heeft in onderhoud kunnen wij dit geheel voor u verzorgen. Hierbij zorgen we ervoor dat de aanbouw in de buurt van Lisse mooi is en mooi blijft. Doordat wij aangesloten zijn bij meerdere brancheorganisaties, kunt u op ons bouwen.

Voordelen aanbouw Lisse

Twijfelt u over een aanbouw in de buurt van Lisse en omgeving? Graag zetten wij de voordelen voor u op een rij:

  • Meer ruimte
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Diverse kleuren, stijlen, maten
  • Afwerking naar wens
  • Meer licht in huis

Genoeg redenen om te genieten van een aanbouw in de buurt van Lisse. Maak vrijblijvend een afspraak met één van de medewerkers van Oskam.Kijk op onze nieuwe website voor de contactgegevens

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Aanbouw aan uw woning in Lisse of omgeving laten plaatsen?
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk