Aannemingsbedrijf nodig? Daarvoor gaat u naar Oskam!
Aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf Oskam voor al uw klussen  

Aannemersbedrijf Oskam is er voor al uw klussen. Wij zijn sinds 1980 een aannemersbedrijf in Bodegraven met als werkgebied midden Nederland. Onze jarenlange ervaring en goede service zorgen ervoor dat wij een goede naam hebben opgebouwd. Bouwbedrijf Oskam is een bekend aannemersbedrijf in de regio die prettig wonen centraal heeft staan. Wij zijn het bouwbedrijf wat u belt voor al uw klussen in en rondom uw huis.  

Welke werkzaamheden voert aannemersbedrijf Oskam uit?  

Door onze jarenlange ervaring is aannemersbedrijf Oskam ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten klussen. Een aantal voorbeelden van diensten die wij leveren:  

  • Plaatsen van keuken en badkamers 
  • Verbouwingen 
  • Stucwerk 
  • Plaatsen van ramen en deuren 
  • Verbouwingen 
  • Onderhoudswerk  

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven.  

Waarom kiezen voor aannemersbedrijf Oskam?  

Zoekt u een allround bouwbedrijf wat van vele markten thuis is? Kies voor aannemersbedrijf Oskam uit Bodegraven. Waarom zijn wij een goede keuze als u een bouwbedrijf zoekt?  Wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en trends op bouwgebied. Aannemersbedrijf Oskam heeft ervaren medewerkers in dienst die al vele opdrachten succesvol hebben afgerond.  

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in te huren voor alle klussen in en rondom uw huis of bedrijfspand.  Wij zijn zowel in de particuliere- als in de zakelijke sector beschikbaar. Wij zijn een allround bouwbedrijf die u voor bijna alle bouwklussen kunt inhuren.  Aannemersbedrijf Oskam hecht veel waarde aan: aandacht, betrokkenheid, deskundigheid, professionaliteit en service.  

Contact opnemen  

Wilt u ons inhuren voor een klus, verbouwing of stucwerk aan uw huis? Vraag direct een offerte aan. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk een impressie van ons werk.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven

Stel uw vraag

Aannemersbedrijf

Een impressie van ons werk