Capelle aan den IJssel

Bouwbedrijf Oskam in de regio Capelle aan den IJssel voor al uw klussen

Moet uw woning opnieuw gestuct worden en op zoek naar een bouwbedrijf die tevens stukadoorsbedrijf is? Of is uw woning toe aan een metamorfose? Of wilt u uw woning graag een andere kleur geven? Voor tal van werkzaamheden bent u bij bouwbedrijf Oskam in de buurt van Capelle aan den IJssel aan het juiste adres. Oskam is al vele jaren een bekend begrip in Capelle aan den IJssel en omgeving en heeft prettig wonen centraal staan. Met behulp van diverse timmerwerken kunnen wij van uw woonwensen werkelijkheid maken. Onze dienstverlening stopt niet bij het uitvoeren van timmerwerken. U kunt rekenen op onze betrokkenheid, aandacht en service. Door de jaren heen heeft Oskam zich in de buurt van Capelle aan den IJssel en omgeving ontwikkeld als toonaangevend en allround bouwbedrijf. Zo kunnen wij u van dienst zijn met:

Van nieuwbouw tot renovatie, Oskam staat voor u klaar in Capelle aan den IJssel en omgeving.

Waarom Oskam Bodegraven uit de buurt van Capelle aan den IJssel?

Bouwbedrijf Oskam is al sinds 1980 operatief en wilt nog vele jaren doorgaan in Capelle aan den IJssel en omgeving. Oskam heeft een sterke groei doorgemaakt de laatste jaren en is bekend in de buurt van Capelle aan den IJssel. Door het bieden van goede service en vele jaren ervaring heeft Oskam een goede naam op kunnen bouwen in de buurt van Capelle aan den IJssel. Het timmer- en aannemersbedrijf Oskam is tevens sinds 2000 VCA gecertificeerd. Eerlijkheid en een goede relatie met onze klanten is voor ons een goede basis.

Stucadoorsbedrijf in de buurt van Capelle aan den IJssel

Oskam is tevens breed inzetbaar als stucadoorsbedrijf in de buurt van Capelle aan den IJssel. Als specialist houdt Oskam zich bezig met verschillende werkzaamheden in de buurt van Capelle aan den IJssel. Hierbij kunt u denken aan alle voorkomende wandafwerking(en) zowel stucwerk binnen als stukwerk buiten van de woning. Stukadoor werkzaamheden binnen bestaan onder meer uit plafond, het behangklaar opleveren van wanden en wand afwerkingen. Daarnaast biedt Oskam in de buurt van Capelle aan den IJssel een breed aanbod met sierpleisters.

Afspraak maken met Oskam Bodegraven

U kunt bij bouwbedrijf Oskam in de buurt van Capelle aan den IJssel terecht voor onder andere verbouwingen, renovaties, restauraties, het plaatsen van schuttingen, deuren, ramen en kozijnen, keukens, dakreparaties, inbraakpreventie en nog vele andere klussen. Ga naar Bouwbedrijf Oskam voor al uw timmer en aanneemklussen in Midden-Nederland en maak een afspraak. Oskam is uw aangewezen partner in Capelle aan den IJssel en omgeving. Kijk op onze vernieuwde website voor de contactgegevens.

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Bouwbedrijf Oskam in de regio Capelle aan den IJssel voor al uw klussen
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk