Een dakkapel als extra ruimte in uw woning
Dakkapel laten plaatsen

Dakkapel laten plaatsen door Bouwbedrijf Oskam  

Wilt u meer ruimte in uw woning? Overweeg dan een uitbreiding door Bouwbedrijf Oskam. Wij opereren voornamelijk in het midden van het land en brengen meer dan veertig jaar expertise in de bouwsector met ons mee. Sinds onze oprichting in 1980 hebben wij ons gespecialiseerd in het verhogen van woongenot door het toevoegen van praktische en stijlvolle oplossingen aan uw huis. Een dakkapel laten plaatsen door Oskam staat garant voor een naadloze integratie met uw bestaande dakstructuur, verbeterde lichtinval en extra leefruimte. We stellen hoge eisen aan al ons werk, of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleinere aanpassing aan uw huis. 

Ontdek hoe wij u kunnen helpen! 

Wat zijn de voordelen van een dakkapel laten plaatsen? 

 • Meer ruimte: De installatie van een dakopbouw creëert extra woon- en werkruimte, waardoor u meer vrijheid heeft in hoe u uw huis indeelt. 
 • Verbeterde lichtinval: Het zorgt voor meer natuurlijk licht in uw woning, wat de sfeer en het gevoel van ruimte in kamers onder het dak sterk verbetert. 
 • Verhoogd wooncomfort: Met extra ruimte en licht wordt uw algehele wooncomfort verhoogd, waardoor uw huis niet alleen functioneler maar ook aangenamer wordt. 
 • Verhoging van de woningwaarde: Het toevoegen van een Dakopbouw kan de marktwaarde van uw huis verhogen, wat een voordeel is bij een eventuele toekomstige verkoop. 

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Oskam bij het plaatsen van een dakkapel? 

Bouwbedrijf Oskam is de ideale keuze om diverse redenen

 • Specialistische ervaring: Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen, een klus die specialistische kennis vereist. Het openen van het dak en de integratie van de dakkapel moet nauwkeurig gebeuren om structurele integriteit en waterdichtheid te garanderen. 
 • Aandacht voor detail: Tijdens de installatie houden we rekening met alle cruciale steunpunten en zorgen we ervoor dat de dakkapel naadloos aansluit om lekkages te voorkomen. 
 • Kwaliteitsgarantie: Onze diepgaande kennis en ervaring staan garant voor een hoogwaardig eindresultaat dat zowel aantrekkelijk als functioneel is. 
 • Breed werkgebied: Wij zijn actief in zowel de particuliere als de zakelijke sector, waardoor we een breed scala aan projecten kunnen aanpakken. 
 • Veelzijdigheid: Wij zijn ook gespecialiseerd in diverse andere timmerwerken, wat ons een veelzijdige partner maakt voor al uw bouw- en renovatieprojecten. 

Welke certificering heeft Bouwbedrijf Oskam?   

 • AfbouwKeur  
 • De Nederlandse Ondernemers- vereniging voor Afbouwbedrijven  
 • Garantiefonds Gevelisolatie  
 • Kiwa  
 • VCA  

Wilt u weten wat elke certificering inhoudt? Lees dan snel verder

Dakkapel laten plaatsen? Neem contact op 

Bent u klaar om de ruimte en het comfort in uw woning te vergroten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of vraag een terugbelverzoek aan. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij elke stap van uw project. Wij garanderen een vlotte en professionele uitvoering, met aandacht voor uw specifieke wensen. Vraag direct een offerte aan en ontdek de mogelijkheden die een dakkapel voor uw huis kan bieden. Verbeter uw woonervaring met Bouwbedrijf Oskam, waar kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan. Laat ons u helpen uw ideale thuis te creëren.

Maak a.u.b. uw keuze

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven

Stel uw vraag

Dakkapel laten plaatsen

Een impressie van ons werk