Een totaal andere uitstraling met gevel stucwerk aan uw woning in Utrecht
Utrecht

Een totaal andere uitstraling met gevel stucwerk aan uw woning in Utrecht

Wilt u uw pand graag een andere uitstraling geven door middel van gevel stucwerk? Is uw pand toe aan een nieuwe frisse look? Laat dan gevel stucwerk verzorgen in de buurt van Utrecht door het team van Oskam. Gevel stucwerk in de buurt van Utrecht is uitermate geschikt voor bescherming en verfraaiing van uw gevel. Bouwbedrijf Oskam is in Bodegraven gevestigd, maar is actief voor gevel stucwerk in Utrecht en omgeving. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van vele verbouwingen en klussen, waaronder gevel stucwerk. Door onze ervaring, kennis en nieuwe technieken bieden wij u altijd een mooi en prijsgunstig resultaat. Kwaliteit en ontzorgen van u als opdrachtgever staat centraal. Als wij gevel stucwerk in de buurt van Utrecht aanbrengen houden wij rekening met u en uw omwonende. Daarnaast laten wij de werkplek netjes achter. Wilt u meer informatie? Vraag gerust een offerte aan. Aan de hand van uw wensen en onze bevindingen wordt er een duidelijke, vrijblijvende offerte voor u opgesteld.

Waarom gevel stucwerk?

Als u gevel stucwerk in de buurt van Utrecht laat uitvoeren bent u verzekerd van een schitterende uitstraling van uw woning. Zo kunt u een zeer strakke uitstraling creëren, maar ook een meer zomerse mediterrane uitstraling. De stukadoors van bouwbedrijf Oskam kunnen u hierover informatie en advies geven. Ook denken zij mee over welk gevel stucwerk het best past bij uw huis. Binnen een mum van tijd heeft u naar idee een geheel nieuwe woning voor u staan met het gevel stucwerk van Oskam.

Metselwerk door Oskam Bodegraven

Is uw gevel naast gevel stucwerk renovatie in de buurt van Utrecht toe aan metselrenovatie? Ook dan kunt u bij ons terecht. Schade aan uw gevel kan veroorzaakt worden door

  • Weersinvloeden
  • Funderingsproblemen
  • Zetting
  • Veroudering
  • Scheuren

Door verschillende methoden kunnen wij uw gevel volledig herstellen.

Gevel stucwerk eisen

Bouwbedrijf Oskam stelt zeer hoge werkeisen aan het werkproces. Natuurlijk ook aan het eindproduct van gevel stucwerk in de buurt van Utrecht. Om dit te kunnen bewerkstelligen heeft bouwbedrijf Oskam vakbekwame mensen in dienst die u op vele manieren helpen en ondersteunen bij de verbouwing, het uitkiezen van uw nieuwe badkamer, nieuw gevel stuc werk, etc. Wij zijn sinds 2000 VCA gecertificeerd.

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven

Stel uw vraag

Gevel stucwerk | Utrecht

Een impressie van ons werk