Pijnacker

Bouwbedrijf Oskam voor al uw klussen in de regio Pijnacker

Het bouwbedrijf Oskam in Bodegraven is werkzaam in de regio Pijnacker en breidt zich continue uit. Oskam biedt diensten aan op het gebied van allerlei soorten timmerwerken. Maar ook op het gebied van : 

  • Graffiti verwijdering
  • Gevel impregneren
  • Voegenrenovatie
  • Gevel isolatie
  • Vochtstralen

Bouwbedrijf Oskam is al sinds 1980 operatief en willen nog vele jaren doorgaan. Oskam uit de buurt van Pijnacker heeft een sterke groei doorgemaakt de laatste jaren. Door het bieden van goede service en vele jaren ervaring heeft Oskam een goede naam op kunnen bouwen. Het timmer- en aannemersbedrijf Oskam is sinds 2000 VCA gecertificeerd.

Ga naar Bouwbedrijf Oskam voor al uw timmer en aanneem klussen in omgeving Pijnacker

U kunt bij bouwbedrijf Oskam terecht voor onder andere verbouwingen, renovaties, restauraties, het plaatsen van schuttingen, deuren, ramen en kozijnen, keukens, dakreparaties, inbraakpreventie en nog vele andere klussen. Voor een aannemingsbedrijf bent u bij Oskam dus aan het goede adres. Oskam is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in alles op bouwgebied en blijven altijd bij met de laatste technieken en trends op dit gebied. Door de jaren heen hebben onze ervaren medewerkers al vele opdrachten succesvol afgerond. Oskam heeft dan ook een goede naam in Bodegraven en omgeving opgebouwd. Aannemingsbedrijf nodig voor al uw klussen thuis ? Aannemingsbedrijf Oskam is het adres voor al uw werkzaamheden in en rondom uw huis.

Oskam uit de buurt van Pijnacker is meer dan een aannemer

Was u op zoek naar een aannemingsbedrijf, dan heeft u nu Oskam uit Bodegraven, vlakij Pijnacker gevonden. Door onze jarenlange ervaring, kunt u ons inhuren voor alle klussen in en rondom uw huis of bedrijfspand. Want Oskam is zowel in de particuliere sector als in de zakelijke sector beschikbaar als een aannemingsbedrijf. Voor een afspraak bij een aannemingsbedrijf of informatie over ons bedrijf en de werkzaamheden die wij uitvoeren kunt u vrijblijvend contact opnemen met Oskam Bodegraven. 

Waarom Oskam uit de buurt van Pijnacker?

Als het gaat om onderhoud, verbouw, stucwerk en isolatie is aannemingsbedrijf Oskam uit de regio Pijnacker uw aangewezen partner. Oskam is ruim dertig jaar gespecialiseerd in alles op bouwgebied en blijven altijd bij met de laatste technieken en trends. Door de jaren heen hebben onze ervaren medewerkers al vele opdrachten succesvol afgerond. Oskam heeft dan ook een goede naam als aannemingsbedrijf in de buurt van Aarlanderveen opgebouwd. Wij zijn een bedrijf waar u op kunt bouwen. Graag verzorgen wij alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Kijk op onze website voor onze afgeronde projecten en uiteraard de contactgegevens

 

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Bouwbedrijf Oskam voor al uw klussen in de regio Pijnacker
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk