Kamerik

Bouwbedrijf Oskam Bodegraven voor uw verbouwing in Kamerik

Nieuwe keuken? Nieuwe badkamer? Een aanbouw? Neem contact op met bouwbedrijf Oskam Bodegraven voor uw verbouwing. Wij zijn een allround bouwbedrijf wat sinds 1980 bestaat en in die tijd veel diverse bouwprojecten heeft afgerond. Door de diversiteit hebben we op veel gebieden ervaring en nemen elke bouwklus aan. Onze ervaren medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Oskam Bodegraven komt graag bij u langs in Kamerik om uw wensen te bespreken. Maak een afspraak met ons en bel naar +31 (0)172 614457. We plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in.

Welke verbouwingen voeren wij uit?

Bij ons kunt u terecht voor zowel grote verbouwingen als kleine verbouwingen. Wilt u een extra verdieping op uw huis? Geen probleem voor ons. Wilt u een kleinere verbouwing zoals een nieuwe badkamer? Ook nu bent u bij ons aan het juiste adres. Oskam Bodegraven voert de verbouwing van het eerste gesprek tot en met de oplevering zelf uit. Geen tussenbedrijven bij ons, wij kunnen alles zelf. Wilt u weten wat een verbouwing bij ons kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u al een bouwtekening en een vergunning aangevraagd bij de gemeente? Geef dit duidelijk aan en we maken een offerte op maat vanaf deze fase in de verbouwing.

Een verbouwing bij Oskam Bodegraven garandeert u goede kwaliteit van hetgeen we opleveren. Wij vinden het belangrijk dat we tevreden klanten hebben en zijn pas tevreden met het resultaat als u dit ook bent.

Neem contact op met Oskam Bodegraven voor uw verbouwing in Kamerik

Als u kiest voor Oskam Bodegraven voor uw verbouwing in Kamerik komen we graag bij u langs. In het gesprek bespreken we uw wensen en kijken we wat de mogelijkheden zijn. Heeft u geen idee wat u exact wilt? Geen probleem, onze ervaren medewerkers denken graag met u mee. Wilt u een afspraak maken? Stuur een email naar info@oskam-bodegraven.nl

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Een verbouwing in regio Kamerik laat u door Oskam doen!
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk