Wandafwerking

Wandafwerking in de stijl van uw huis

Wilt u prachtige wandafwerking volledig in de stijl van uw huis? Neem contact op met Oskam. Oskam is een ervaren stucadoorsbedrijf die alle technieken voor wandafwerking in huis heeft. Wij leveren wandafwerking van unieke kwaliteit, geheel afgestemd op uw wensen. Wat uw wensen ook zijn, ons gespecialiseerde team is in staat elk gewenste wandafwerking aan te brengen. Wilt u een afspraak voor wandafwerking?

Oskam is werkzaam in de omgeving van:

In deze plaatsen heeft  Oskam een goede reputatie op weten te bouwen, dit louter en alleen door vakmanschap af te leveren. Zij zijn op vele gebieden actief, waaronder wandafwerking en timmerwerken.

Verschillende manieren wandafwerking

Er zijn vele manieren voor wandafwerking. Het is erg persoons- gebonden wat wel een mooie of minder mooie wandafwerking in uw huis is. Daarnaast zijn er legio mogelijkheden om de wanden mee af te werken. Stucadoorsbedrijf Oskam kan u uiteraard adviseren welke wandafwerking het best in uw huis past en welke wandafwerking u beter niet kan aanbrengen. De meest voorkomende wandafwerking (en) zijn behang, spuit klaar afgepleisterde wanden, pleisterwerk, saus klaar wanden en schuurwerk. Bij de schuurwerk wandafwerking wordt er een schuurlaag mortel aangebracht waardoor er een vlakke ondergrond ontstaat. Na de wandafwerking kunt u zelf kiezen of u de muur wilt verven, sausen of behangen. Bent u toe aan een nieuwe look in uw woning? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of informeer naar de mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze:

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Wandafwerking in de stijl van uw huis
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk