Wandafwerking in de stijl van uw huis
Wandafwerking

Wandafwerking in de stijl van uw huis

Wandafwerking volledig in de stijl van uw huis? Neem contact op met Oskam. Wandafwerking is een breed begrip voor vele verschillende manieren om een muur af te werken. Wandafwerking is mede bepalend voor een sfeer in huis. Zo kan behang de sfeer van uw interieur bepalen door erg druk of juist rustig te zijn. Kiest u voor wandafwerking in de vorm van stucwerk? Dan kiest u voor een rustigere en, mogelijk, strakke afwerking van de muur. U kunt zich misschien wel voorstellen wat de invloed van zo een keuze kan hebben.

Oskam is een ervaren stucadoorsbedrijf die alle technieken voor wandafwerking in huis heeft. Wij leveren wandafwerking van unieke kwaliteit, geheel afgestemd op uw wensen. Wat uw wensen ook zijn, ons gespecialiseerde team is in staat elk gewenste wandafwerking aan te brengen.

Wilt u een afspraak voor wandafwerking?

Oskam is werkzaam in de omgeving van:

In deze plaatsen heeft Oskam een goede reputatie op weten te bouwen, dit louter en alleen door vakmanschingap af te leveren. Zij zijn op vele gebieden actief, waaronder wandafwerk en timmerwerken.

Verschillende manieren wandafwerking

Wandafwerkin komt, zoals gezegd, in verschillende vormen. Het verschilt dan ook sterk per persoon wat u wel of geen mooie wandafwerking vindt.
Stucadoorsbedrijf Oskam kan u uiteraard adviseren welke wandafwerking het best in uw huis past en welke wandafwerking u beter niet kan aanbrengen. Niet alleen op het gebied van stuken maar ook betreffende de andere afwerkingen kunnen wij u adviseren,

De meest voorkomende wandafwerkingen zijn:

  • Behang
  • Spuit klaar afgepleisterde wanden
  • Pleisterwerk
  • Saus klaar wanden
  • Schuurwerk

Bij de schuurwerk wandafwerking wordt er een schuurlaag mortel aangebracht waardoor er een vlakke ondergrond ontstaat. Na de wandafwerking kunt u zelf kiezen of u de muur wilt verven, sausen of behangen. Bent u toe aan een nieuwe look in uw woning? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of informeer naar de mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven

Stel uw vraag

Wandafwerking

Een impressie van ons werk