Zeist

Wandafwerking in Zeist met 40 jaar ervaring

Wandafwerking in Zeist laat u uitvoeren door Oskam Bodengraven. Wij hebben inmiddels bijna 40 jaar ervaring op onze naam staan. Deze ervaring zetten wij vandaag de dag graag in voor wandafwerkingopdrachten in en om Zeist.

Weet u al welk type wandafwerking u wilt voor de muren in uw huis- of slaapkamer? Kies bij Oskam o.a. uit:

Stucwerk als wandafwekring in Zeist

Wandafwerking in de vorm van stucwerk? Binnen- of buuten stuc? Sierpleister of spachtelpoets? Keuzes en keuzes. Oskam vertelt u gaag meer over de verschillen van stucwerk als wandafwerking.

Kies voor glad stucwerk voor uw plafonds en muren voor een gladde en strakke afwerking. Denk hierbij aan sierpleister, deze is sterk, onderhoudsvriendelijk toepasbaar in een kleur en structuur naar keuze. Kies voor spuit latex wanneer u efficiënt en budgetvriendelijk uw wanden wilt laten afwerken. Ook is het sputiwerk vaak toe te passen in een gewenste kleur. Wilt u de muur later nog behangen of schilderen (een van de andere soorten wandafwerking) kies dan voor het saus- of behangklaar maken van de muur door middel van stucwerk. Schuurwerk is ook een vorm van stucwerk en wordt vaak toegepast in vochtige ruimtes. Dit omdat dit materiaal vochtregulerend is. Dit schuurwerk is herkenbaar aan de ronde vormen en speels patroon

Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld Beton Cire, Tadelakt of Italiaans. Oskam adviseert u graag bij uw stucwerkkeuze.

Structuren wandafwerking

Wandafwerking in de buurt van Zeist is iets wat ons regelmatig bezighoudt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk wandafwerking is voor een gewenste sfeer in huis. Wanneer u wandafwerking laat verzorgen in de buurt van Zeist kunt u kiezen uit diverse structuren:

  • Glad
  • Grof
  • Fijn
  • Glanzend
  • Helder
  • Fris

Afhankelijk van uw wensen kan er gekozen worden voor de meest passende wandafwerking. Oskam heeft in de buurt van Zeist een goede reputatie op weten te bouwen op het gebied van wandafwerking. Dit louter en alleen door vakmanschap af te leveren. Zij zijn op vele gebieden actief, waaronder wandafwerking en timmerwerken.

Wandafwerking in de vorm van schilderwerk in Zeist en omgeving

Onder wandafwerking valt ook het schilderen van muren en wanden. In Zeist worden wij steeds vaker gevraagd wanden te voorzien van een basis- of eye catchende kleur te voorzien. Ook in het schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Zo is schilderen niet alleen onderdeel van wandafwerking maar ook van gevelafwerking. Voor verfwerk is de keuze van verf belangrijk. Het onderscheid in verfsoorten begint al bij de keuze voor binnen of buiten verven. Onder de binnenverven dient u dan nog te kiezen voor acrylverf of latexverf. Acrylverf zorgt ervoor dat uw wandafwerking reukvrij is, snel drogend is en is minder schadelijk voor het millieu. De latexverf typeert zich door zijn makkelijk schoon te houden karakter.

Soorten wandafwerking Zeist

De meest voorkomende wandafwerking (en) zijn behang, spuit klaar afgepleisterde wanden, pleisterwerk, saus klaar wanden en schuurwerk. Bij de schuurwerk wandafwerking wordt er een schuurlaag mortel aangebracht waardoor er een vlakke ondergrond ontstaat. Na de wandafwerking kunt u zelf kiezen of u de muur wilt verven, sausen of behangen. Bent u toe aan een nieuwe look in uw woning? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of informeer naar de mogelijkheden voor wandafwerking in de buurt van Zeist.

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Wandafwerking in de juiste stijl bij u in ZeistĀ 
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk