Certifcaten

Certifcaten

 

Komo

  
Afbouwkeur

AfbouwKeur

Wie verzekerd wil zijn van kwaliteit, service en inzet vraagt om erkenning! De stichting Afbouwkeur (voorheen ESA-Vloerkeur) is verantwoordelijk voor drie erkenningsregelingen; Stuckeur voor het stukadoors - en afbouwbedrijf, Vloerkeur voor vloeren- en terrazzobedrijven en Plafond & Wandkeur voor plafond- en wandmontagebedrijven. Op deze site vindt u meer info over de keurmerken en kunt u direct op zoek naar een vakman bij u in de buurt.

  
Kiwa

Kiwa

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Kiwa creëert vertrouwen in uw organisatie, producten, diensten, processen, managementsystemen en medewerkers door de kwaliteit van alles wat u doet zichtbaar en meetbaar te maken. Zo helpt Kiwa u de kwaliteit te verbeteren.

  
noa

De Nederlandse Ondernemers- vereniging voor Afbouwbedrijven

Als ondernemer staat u sterk, wanneer u zich verenigt! De Nederlandse Ondernemers- vereniging voor Afbouwbedrijven veel voor u betekenen, voor alle zaken die de hele branche van afbouw- en verwante bedrijven aangaan.

  
garantiefonds gevelisolatie

Garantiefonds Gevelisolatie

De Garantiefonds Gevel isolatie is in 1992 op initiatief van LSGI opgericht. Onder meer uniek aan haar garantieregeling is dat het garantiefonds de kwaliteitszorg koppelt aan de garantie. Bij het garantiefonds zijn alleen stukadoorsbedrijven aangesloten met een KOMO-Procescertificaat gevelisolatie. Zij mogen alleen systemen toepassen die over een KOMO-Attest beschikken. Naast stukadoorsbedrijven kunnen ook leveranciers zich bij het garantiefonds aansluiten mits zij systemen leveren met een KOMO-Attest.

  
Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven

Een impressie van ons werk