Alblasserdam

Aannemingsbedrijf Oskam Bodegraven voor uw verbouwing in Alblasserdam

Heeft u verbouwplannen? Neem contact op met Oskam Bodegraven. Wij zijn al 40 jaar een allround aannemingsbedrijf en gaan geen klus uit de weg op bouwgebied. Onze vele jaren aan ervaring zorgt ervoor dat we u kunnen garanderen dat we snel en vakkundig werken en goede kwaliteit leveren. Bij Aannemingsbedrijf Oskam Bodegraven bent u verzekerd van ervaren medewerkers die graag met u meedenken. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met onze klanten en duidelijke en heldere communicatie. Het zorgt ervoor dat de samenwerking soepel verloopt en u altijd weet hoe ver het bouwproces is.

Allround aannemingsbedrijf Oskam Bodegraven

Oskam Bodegraven in Alblasserdam is een allround aannemingsbedrijf. In de loop van de jaren hebben we veel ervaring opgedaan met diverse bouwklussen. Van een badkamer of keuken plaatsen tot en met een verbouwing of het onderhouden van uw huis. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Isolatie
  • Keukens en badkamers
  • Onderhoud
  • Stucwerk
  • Verbouwingswerkzaamheden

 

Wij hebben al vele opdrachten met succes afgerond en nemen elke klus aan, hoe groot of klein deze ook is. Onze ervaren medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste trends en modernste technieken.

Neem contact op met aannemingsbedrijf Oskam Bodegraven

Heeft u bij een verbouwing speciale wensen? Geen probleem, bij een verbouwing leveren we maatwerk. Wij bespreken uw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wilt u weten of we ook iets voor u kunnen betekenen? Bel naar

+31 (0)172 614457 en we maken graag een afspraak met u. Wilt u liever een email sturen? Stuur uw email naar info@oskam-bodegraven.nl. Weet u al precies wat u wilt? U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Vraag uw offerte aan.

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Aannemingsbedrijf in regio Alblasserdam? Daarvoor gaat u naar Oskam
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk