Dakkapel

Een dakkapel als extra ruimte in uw woning

Een dakkapel laten plaatsen door een bedrijf met bijna 40 jaar ervaring? Al sinds 1980 is Adrie Oskam bezig een goed lopend bouwbedrijf te runnen in het midden van het land en operatief in plaatsen als Houten, Nieuwegein en Woerden met het plaatsen van een dakkapel. Door veel ervaring en een goede service hebben zij een goede naam weten op te bouwen in het bouwen van een dakkapel en proberen deze tot de dag van vandaag hoog te houden. Zij stellen hoge werkeisen bij alle klussen, van een dakkapel plaatsen tot gehele restauraties.

Het plaatsen van een dakkapel laat u doen door Oskam!

Een dakkapel biedt letterlijk meer. Meer ruimte, meer licht meer wooncomfort. Echter is het plaatsen van een dakkapel wel een specialistische klus. Het dak moet immers open, daarbij dient er gelet te worden op hoe dit gebeurt i.v.m. steunpunten, de dakkapel moet naadloos aansluiten i.v.m. lekkages etc.

Met een dakkapel creert u meer werk- en woonruimte in uw huis. De dakkapel kunt u laten plaatsen door bouwbedrijf Oskam. Zij gaan uiterst vakkundig te werk en zorgen voor een mooi eindresultaat. Voor zowel de particuliere- als de zakelijke sector is bouwbedrijf Oskam werkzaam. Zij houden zich bezig met werkelijk allerlei soorten timmerwerken, waaronder het plaatsen van een dakkapel en proberen een zo groot mogelijke tevreden klantenkring op te bouwen. Bouwbedrijf Oskam is uiteraard ook VCA gecertificeerd.

  • VCA
  • AfbouwKeur
  • Kiwa
  • De Nederlandse Ondernemers- vereniging voor Afbouwbedrijven
  • Garantiefonds Gevelisolatie

Kijk op onze website voor de contactgegevens.

Maak a.u.b. uw keuze:

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven
Een dakkapel als extra ruimte in uw woning
Laat uw reactie achter

Een impressie van ons werk