Gevelstuc bij u in Alphen aan den Rijn voor een nette uitstraling van uw pand
Alphen aan den Rijn

Gevelstuc bij u in Alphen aan den Rijn voor een nette uitstraling van uw pand

Wilt u graag dat het gevelstuc bij u in Alphen aan den Rijn hersteld wordt? Heeft uw pand geen nette uitstraling meer? Schakel dan direct de kennis en middelen van Oskam in. Ons bedrijf Oskam is gespecialiseerd in gevelstuc en is vele klanten van dienst in de buurt van Alphen aan den Rijn. In 1980 is ons bedrijf gestart door de huidige eigenaar Adrie Oskam. Ons bedrijf is dagelijks bezig met gevelstuc in Alphen aan den Rijn en omgeving en heeft door de jaren heen een enorme groei doorgemaakt. Wanneer u kiest voor gevelstuc bij Oskam bent u verzekerd van:

  • goede kwaliteit
  • hoge kwaliteitseisen
  • service
  • klantvriendelijkheid

Bij ons staan tevreden klanten hoog in het vaandel. Iedere gevel is anders en vereist een andere aanpak. Voordat wij gevelstuc in de buurt van Alphen aan den Rijn kunnen herstellen komen we de gevel analyseren. Na het analyseren kunnen we de juiste techniek en methode bepalen zodat uw gevel weer in perfecte staat verkeerd. 

Gevelstuc werkzaamheden

Door onze ervaring en goede service bij stucwerk hebben wij door de jaren heen een tevreden klantenkring opgebouwd in de buurt van Alphen aan den Rijn. Voor gevelstuc in Alphen aan den Rijn en omgeving voor zowel binnen als buiten de woning bent u bij Oskam aan het juiste adres. Naast gevelstuc bieden wij ook stukadoorswerkzaamheden binnen zoals plafond, het behang klaar opleveren van wanden en wand afwerkingen. Ook bent u voor diverse sierpleisters bij ons aan het juiste adres. De kenmerken hiervan zijn duurzaamheid, hardheid, reinigbaarheid en de kleurechtheid. De kans op beschadiging is daardoor vele malen kleiner. 

Onderhoud van uw gevel

Om het gevelstuc in de buurt van Alphen aan den Rijn in optimale conditie te houden is tijdig en vakkundig onderhoud van belang. Onderhoud zorgt daarnaast voor een lange levensduur van andere bouwmaterialen. Door het gevelstuc in de buurt van Alphen aan den Rijn te reinigen zal de gevel een lust voor het oog zijn. Dit bepaalt uiteraard voor een groot deel de waarde van uw pand. Daarnaast draagt het bij aan een goed visitekaartje van uw bedrijf. Onderhoud aan gevelstuc in de buurt van Alphen aan den Rijn is beslist geen overbodige luxe. 

Projecten

Oskam heeft door de jaren heen al heel wat gevelstuc werk gedaan in Alphen aan den Rijn en omgeving. Wanneer u onze projecten wilt bekijken kunt u een bezoekje brengen aan onze website. Hier zijn onze projecten te zien. Voor meer informatie over gevelstuc staat ons personeel graag voor u klaar in de buurt van Alphen aan den Rijn. Kijk op onze nieuwe website voor de contactgegevens

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven

Stel uw vraag

Gevelstuc | Alphen aan den Rijn

Een impressie van ons werk