Stukadoors bedrijf Oskam voor glad en strak stukwerk
Stukadoors bedrijf

Stukadoors bedrijf Oskam voor glad en strak stukwerk

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een stukadoors bedrijf dat net iets meer te bieden heeft dan andere? Oskam Stukadoors bedrijf is al sinds 1980 gespecialiseerd in het stukadoors vak en is in de loop der jaren sterk gegroeid. Door de goede service die wij bij stukadoors bedrijf Oskam leveren hebben we een goede en bekende naam opgebouwd in de omgeving. Als u voor stukadoors bedrijf Oskam kiest bent u verzekerd van vakmanschap en service.

Stukadoorswerkzaamheden

Stukadoors bedrijf Oskam houd zich bezig met alle soorten stukadoorswerkzaamheden en is gespecialiseerd in:

  • Gevelstukwerk
  • Sierpleisterwerk
  • Plafondwerk
  • Stucwerk
  • Buitengevels

Of het nu gaat om het restaureren van gevelstukwerk of het spachtelputzen van een nieuwbouwwoning. Stukadoors bedrijf Oskam staat altijd voor u klaar. Wij hebben altijd een passende oplossing voor uw project en kunnen u adviseren over diverse afwerkingen. 

Binnen en buiten

Stukadoors bedrijf Oskam verricht stukadoorswerkzaamheden binnen en buiten woningen. Hierbij kunt u denken aan het behang klaar afleveren van wanden en het stuccen van plafonds. Stukadoors bedrijf Oskam is VCA gecertificeerd voor stukwerk en is aangesloten bij de NOA. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit stukwerk. Bovendien heeft u recht op de NOA Garantie, die standaard 5 jaar is voor ons stukwerk.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Oskam Bodegraven logo
Oskam Bodegraven

Stel uw vraag

Stukadoors bedrijf

Een impressie van ons werk